2019-08-15 18:31:46• hírek • Nagy Tímea

Tolvajt fogott a szatmári sajtós. Ő lett a nap igazi hőse

A fürge és szemfüles, azonnal tettre kész szatmárnémeti sajtósról szóló hírrel van tele a Facebook.

Az Antena Szatmár megyei riportere, Rebic Codrut csütörtökön "nagyot alkotott", hiszen elkapott egy éppen menekülő bolti tolvajt Szatmárnémetiben.

 

Meg nem erősített információink alapján, a fiatalnak volt annyi bátorsága, hogy fényes nappal nyúljon le egy kisebb összeget egy kispiaci boltból. Mikor menekülőre fogta a fiú, a jó helyen, jó időben tartózkodó sajtós utána eredt, s a bajkeverő nem jutott messzire.

 

A Kispiacon, csütörtök délután 14:00 óra tájban történt az eset, mikor a gazfickó kifutott a egy bárból, és az ott dolgozó utána sietett, majd hangos segítségkérésbe kezdett, mondván, az illető ellopott 150 lejt a vendéglátóegység kasszájából.

 

A riporter, aki nem mellesleg fekete öves karatés, bevásárlás közben hallotta meg a segélykiáltást és lett figyelmes a menekülőre. Nem gondolkozott cseppet sem, letette a zacskókat és utána eredt a srácnak. Mikor utólérte, ez agresszívvá vált, de hősünket ez sem törte meg, és hatástalanította a tolvajt.

 

A közelben tartózkodott egy szabadidejét töltő rendőr, de mikor látta, mi történik, a sajtós segítségére sietett, és együtt végképp megakadályozták a további szökési kísérleteket.

 

Előzetes információink alapján, a riporter segítségével az is kiderült a 18 éves csirkefogóról, hogy ezen kívül még két boltban garázdálkodott a Kárpátok II lakónegyedben. Elmondása szerint azért lopott, hogy legyen mit eljátszania.

 

A szatmárnémeti rendőrőrs munkatársai hamar a helyszínre érkeztek, megbilincselték és kihallgatásra szállították a szerencsejátékos "tolvajpalántát".

 

A fiú, meg nem erősített információink szerint, fiatal kora ellenére visszaeső bűnöző, és nem régiben engedték ki egy Temes megyei javítóintézetből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: